Me olemme nykyaikainen ja osaava videoalan yritys. Olemme toimineet viestinnän alalla jo 90-luvulta lähtien. Siksi meidän kokemuksemme video-ohjelmien tekemisessä on hyvää ykkösluokkaa. Tavoitteemme on tehdä video-ohjelmia, jotka palvelevat asiakasta mahdollisimman hyvin.
Meillä on myös missio jota toteutamme: Enemmän asiaa, vähemmän taidetta! Tämä tietysti jakaa asiakkaat kahteen leiriin, mutta ne jotka haluavat asiapitoisen videon yrityksestään tai tuotteestaan, ovat tyytyväisiä. He saavat videon mistä on hyötyä: Ne antavat katsojalle tietoa, asiaa, apua tai viihdettä.

Asiakkaamme halusi uutis-tyylisen pätkän tästä tapahtumasta. Siitä tuli onnistunut pätkä, jossa käy selville mistä on kysymys.

Palvelut

Tarjoamme videokuvaus-palveluja. Kalustomme on monipuolista ja nykyaikaista. Voimme kiinnittää actionkameran hurjiin paikkoihin tai nousta pienoiskopterilla ilmaan. Kuvaamme myös 4K laadulla sekä hidastuskuvia.

Videokuvaus

Voit tilata meiltä pelkän videokuvauksen. Silloin saat videomateriaalin “raakana” joko pilvipalvelulla tai muistitikulla.
Videokuvauksissa käytämme oikeita videokameroita! Niitä meillä on kaikkiin tarpeisiin: Action kameroita, ahtaisiin tiloihin pienempää videokalustoa, 4K täyskennokamera, sekä eng-, uutis- ja studiokäyttöön soveltuva tv-tuotantokamera.
Olemme kuvanneet satoja tilaisuuksia, yrityksiä, mainoksia ja esityksiä. Meillä on myös pitkä kokemus tv-uutisten ja dokumenttien kuvaamisesta.

Kopterikuvaus

Teemme pienoiskopterikuvauksia. Kopterin käytössä meillä on selkeä toiminta-ajatus: Mitä me haluamme kertoa! Kannattaako maksaa ilma-kuvauksesta, jollei niillä kerrota jotakin?
Meidän rohkea pilottimme on taitava lentäjä, jonka kanssa suunnittelemme lentoreitit sekä miten kuvaamme kohteen. Saatamme lentää hyvin lähellä kohdetta, joka tuo aivan omanlaisen fiiliksen kuviin.

Vinkki: Kun tilaat kopterikuvausta, niin ne saattavat siirtyä huonon sään takia. Kopteria ei voida lennättää sateella tai kovassa tuulessa (yli 8m/sek). Kuvauspäivän siirtäminen ei tuota lisäkustannuksia.

Lukupromteri

Lukupromterin avulla on helppo puhua videolle. Jokaisesta esiintyjästä tulee ammattilainen!

Haluatko kokeilla? Tule meidän toimistolle niin kuvataan koepätkä. Se ei maksa mitään! Lukupromterin avulla voit tehdä ammattimaisia tiedotteita, videotervehdyksiä tai puheita. Voit kerralla tehdä vaikka kymmenen videotervehdystä. Ja silloin niistä tulee tosi edullisia.


Vinkki: Lukupromterissa luettava teksti liikkuu hitaasti alhaalta ylös. Ensimmäisellä kuvauskerralla menee hieman enemmän aikaa, kun haemme sinulle sopivan nopeuden lukupromterin käyttöön.

Editointipalvelut

Jokainen video-ohjelma tarvitsee editoinnin. Editoinnilla rakennetaan se lopullinen stoori joka halutaan kertoa. Meidän editori on nopea ja taitava tarinankertoja, joka kouluttaa myös editointia.
Editoinnissa lisätään videoon myös alku- tai lopputekstit, logot, ja nimiplanssit. Editoinnissa tehdään värimäärittelyt, videoefektit ja äänen miksaukset. Meiltä voit ostaa myös pelkkää editointipalvelua. Olemme editoineet satoja videoita, joita ovat olleet markkinointi- ja mainosvideot, tv-dokumentit ja uutispätkät.


Vinkki: Jos sinua kiinnostaa editointi, niin voit tulla seuraamaan miten se tapahtuu. Sehän on oikeastaan käsityötä, jossa laitetaan tuhansia “palikoita” omille paikoilleen.

Suunnittelu ja video-ohjelman tekeminen

Jos sinulla on idea, millaisen video-ohjelman sinä haluaisit tehdä, niin kerro siitä meille. Me autamme sen toteuttamisessa.
Jos sinulla ei ole ideaa, millaisen video teille sopisi, niin ota yhteyttä. Me osaamme kartoittaa millainen video teitä palvelee parhaiten. Me haluamme tehdä teidän brändiinne sopivan video-ohjelman.

Vinkki: Nykyään suositaan lyhyitä videoklippejä, joita käytetään esimerkiksi facebook-markkinoinnissa. Me osaamme ottaa suunnittelussa huomioon, miten voimme yhdellä kuvaus kerralla tehdä useita sopivia pätkiä eri sosiaalisen median verkostoihin.
Tämänkin videon ovat monet nuoret nähneet!

Sosiaalisen median palvelut

Kuvaamme ja editoimme videoita eri sosiaalisen median kanaviin. Voimme toimittaa videot suoraan teidän youtube-kanavalle tai facebookiin. Laadimme videolle kiinnostavat otsikot ja kirjoitamme ingressit. Suunnittelemme, miten videosi saa parhaan mahdollisen näkyvyyden.
Tunnettu turkulainen rock-muusikko kertoo Ruisrockista

Asiakkaamme

Me olemme tehneet videoita sekä pienille että suurille yrityksille. Meidän kuvauspalveluja ostavat valtakunnalliset televisioyhtiöt, eri organisaatiot, kunnat sekä kansainväliset yritykset. Video-ohjelman tekeminen on yhteistyötä: Asiakkaan näkemys ja meidän ammattitaito. Näistä elementeistä syntyy paras mahdollinen video jokaiselle asiakkaalle.

Hinnoittelu

Jokainen video on yksilö, siksi meidän on vaikaa sanoa tässä, mitä se maksaa. Soita meille tai kirjoita sähköpostia, kerro millaista videota olette ajatelleet, niin silloin me osaamme kertoa mitä se kustantaa.
Puhelin 0400538945 tai lynne(ät)focusvideo.fi

Vinkki: Mieti videosi aihe, kesto, kuvauspaikat ja millaista puhetta tai musiikkia siihen tulee, niin silloin ollaan jo pitkällä videon suunnittelussa. Laita nämä tiedot meille, niin saat arvion mitä videosi kustantaa.